Software ontwikkeling, op maat.

Wij ontwikkelen betrouwbare innovatieve software voor onze klanten. Wij geloven daarbij in maatwerk, specifiek afgestemd op jouw situatie. Standaard bedrijfssoftware voldoet vaak niet of is erg duur. De maatwerksoftware die wij ontwikkelen is optimaal afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Wij hanteren daarbij een hoge kwaliteitsnorm en gebruiken waar mogelijk uiteraard standaard componenten. Onze oplossingen zijn compleet en gebaseerd op ‘best-practices’. De software kan naadloos worden geïntegreerd in je bestaande IT-omgeving, zonder vendor lock-in.

Onze meerwaarde zit in de technische realisatie van de software.

We worden veelvuldig ingeschakeld voor high-end development op het gebied van systeemarchitectuur, zoals het parallel ontwikkelen van meerdere systemen, het ontwerpen van complexe databases en het realiseren van lastige koppelingen. Ook zijn we prima thuis in de wereld van wearables en randapparatuur. Het is onze kracht om complexiteit terug te brengen tot eenvoud. We hebben daarbij gecertificeerde en dus aantoonbare kennis van Lean, Scrum en Prince2 en zijn gewend op een agile manier samen te werken met onze klanten.

We zijn een full service softwarebedrijf.

Vanaf de eerste strategische verkenning tot en met support van de oplossing zijn wij jouw partner. Zo hebben we voor elke fase van het traject eigen middelen en tools om de fase zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een voorbeeld daarvan is de inzet van ons eigen ticketsysteem voor de supportfase van de ontwikkelde oplossing.

Wil je meer weten over onze aanpak of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op met Rick.

Wil je weten hoe software jouw organisatie kan helpen om competitief te blijven?

Neem met ons contact op