Mobiel is de norm en fungeert als startpunt van online

Native apps | betrouwbaar en stabiel.

Mobiel is de norm.

Het staat centraal in het leven van je klant en fungeert vaak als startpunt van alle online activiteiten. Voor de realisatie van je bedrijfsdoelstelling, is de inzet van mobiele applicaties daarom noodzakelijk. Wij staan daarbij bekend om de slimme inzet van de laatste mobiele technologieën. Het gaat daarbij altijd om de best ‘fit’ met je doelstelling en niet zozeer om de meest ‘fancy’ mobiele app. Daarbij ontwikkelen we niet alleen mobiele applicaties; wij adviseren je ook in het ontwikkelen van je mobiele strategie. 

Native apps.

Native apps zijn ontwikkeld in de taal die ervoor bedoeld is, zowel Android, iOS en Windows Phone. Uiteraard zijn we als echte nerds altijd op de hoogte van de nieuwste mobiele technologieën. We maken daarbij samen met jou de afweging welke mobiele technologieën het beste matchen om de gewenste doelstelling te behalen.

De combinatie van alle benodigde technieken voor je mobiele oplossing.

We bouwen bijvoorbeeldapps met BLE communicatie, Beacons, volledige custom Kiosk modus, buiten store om voor specifieke doeleinden, met volledige timing regulatie om hardware zo optimaal mogelijk te gebruiken etc. Native.

Nieuwsgierig? Bel of mail vandaag nog voor een afspraak met Rick.

Benieuwd hoe een mobiele app voor jou kansen creëert? Wij komen graag langs.

Plan een afspraak in.