Maak kennis met ons team.

Een stukje geschiedenis

SST Software is in 2001 opgericht als spin-off van de Universiteit Twente. SST staat voor Student Solutions Twente. Zoals de naam al doet vermoeden, was SST voorheen een technisch studentenbedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. Hierbij werd gebruik gemaakt van de flexibele inzet van studenten.

SST Software anno nu

Inmiddels is SST Software uitgegroeid tot een volwassen specialistisch softwarebedrijf, met een sterke focus op techniek. We werken inmiddels met een kernteam van negen developers aan de meest uiteenlopende IT-projecten. Wij bieden onze klanten daarbij specialistische app-, web -en softwareontwikkeling op maat. Ons werkgebied ligt voornamelijk in het vermarkten van innovaties. SST helpt organisaties bij het ontwikkelen van innovatieve concepten met behulp van maatwerksoftware.

Ons doel is niet om het grootste, maar wel het beste ontwikkelbedrijf te zijn.

Dat begint bij onze mensen; getalenteerde specialisten met passie voor techniek. Allen uitsluitend WO/HBO opgeleid. Wij geloven in mensen die het verschil durven te maken, hun nek uitsteken en kansen zien. Wij geloven tevens in de kracht van digitale technieken om deze kansen daadwerkelijk te benutten. Die combinatie zorgt ervoor dat we kunnen excelleren. Wij brengen voor onze klanten daarbij complexiteit terug tot de eenvoud.

Door onze sterke band met de regio Twente, specifiek Universiteit Twente en Saxion Hogeschool, staan wij in de frontlinie als het gaat om de laatste technische ontwikkelingen.

Onze specialisten zijn:

Bram

Bram

Eigenaar

Kamiel

Kamiel

Eigenaar

Rick

Rick

Business developer

Christian

Christian

Developer

Daniel

Daniel

Developer

Mike

Mike

Developer

Mark

Mark

Developer

Martijn

Martijn

Developer

Michiel

Michiel

Junior developer

Jesse

Jesse

Junior developer

Remco

Remco

Junior developer

Tim

Tim

Junior developer

Nieuwsgierig hoe we ons team kunnen inzetten om samen met jou kansen te benutten?

Ja, ik lust wel een kop koffie.