De RijbewijsApp

De RijbewijsApp is ontwikkeld voor Dation (leverancier van rijschoolsoftware) en bedient honderden rijscholen en duizenden leerlingen. Deze app is gekoppeld aan de systemen van Dation. Voor iedere rijschool een tailor-made look and feel. Bekijk je planning en financieel overzicht, oefen theorie en unlock achievements!

Een web app voor een tailor-made look per rijschool

Om het design van de mobiele app te kunnen configureren voor alle rijscholen, realiseerde SST een web app. Een tailor-made design in een paar simpele stappen! Tevens fungeert deze web app als gateway van de app naar het backend. Configureer het logo, kleurenschema, lichte of donkere basis en laat de leerlingen direct inloggen!

Koppelingen met backend

Om te kunnen communiceren met het backend van de opdrachtgever, schreef SST een eigen SOAP Parser voor iOS en Android om data zo optimaal mogelijk te kunnen verwerken.

Social media integratie

Er wordt gebruik gemaakt van koppelingen met Facebook om missende data in het Dation backend aan te vullen. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen via social media of vanuit het lokale telefoonboek. De web app houdt hiervan alle statistieken bij!

Al meer dan 15.000 downloads!

Benieuwd wat een mobiele app voor jou kan toevoegen?