SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

Security

SST neemt informatiebeveiliging erg serieus. Wij werken continu aan de beveiliging van onze organisatie en de software die we voor onze klanten ontwikkelen. Op deze pagina staat omschreven hoe wij met informatiebeveiliging omgaan.


ISO 27001 gecertificeerd

SST Software is gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Hiermee tonen wij in onze hele organisatie en al onze processen rekening houden met informatiebeveiliging. Ons ISO 27001 certificaat is hier te downloaden. Neem voor vragen hierover contact met ons op.


Onderhoud en updates

Dat software in de basis veilig moet worden ontwikkeld is essentieel. Het goed onderhouden van software is echter minstens zo belangrijk. De IT-wereld is continu in beweging. Oplossingen die 5 jaar geleden de standaard waren, worden nu als compleet onveilig gezien. Het is dus belangrijk om software periodiek te onderhouden en op tijd te voorzien van veiligheidsupdates. Wij adviseren onze klanten altijd over goed bijpassend onderhoud van hun software. Bij systemen waar niet voldoende onderhoud wordt uitgevoerd stellen wij klanten op de hoogte van de risico’s en zullen wij in uiterste gevallen ook geen doorontwikkeling van nieuwe features ondersteunen.


Kwetsbaarheden & lekken

Wij doen ons uiterste best om onze systemen veilig te houden en op een verantwoorde manier met gevoelige gegevens om te gaan. Tot nu toe met veel succes. Mocht het toch voorkomen dat je een lek of kwetsbaarheid bij ons hebt ontdekt, dan horen wij dat graag, zodat wij zo snel mogelijk maatregelen kunnen nemen om schade te voorkomen. Heb je iets gevonden, laat het dan weten via het onderstaande contactformulier.

welkom oplossing

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht