SST Software
Facebook Instagram LinkedIn

on­ze werk­wij­ze

Onze werkwijze is erop gericht om snel tot de kern te komen en problemen slim op te lossen. Elk probleem is anders en vraagt een eigen oplossing.

ons proces

welkom agile ontwikkelen

Wij werken no-nonsense en ontwikkelen software op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarom ontwikkelen wij bij voorkeur agile. Op basis van kort cyclisch werken, zorgen wij tijdens het project na elke sprint van 2 of 3 weken voor een oplevering. Hierdoor kan vroegtijdig feedback worden verzameld en direct in de ontwikkeling mee worden genomen.

Samen met de klant wordt de backlog met gewenste functionaliteiten gevuld en voorafgaand aan een sprint wordt bepaald wat er in die sprint wordt ontwikkeld en hoe de oplevering eruit komt te zien. Dit ritme hanteren we totdat het einddoel is bereikt.

proces

Het proces bestaat in de basis uit zes hoofdstappen. Want het ontwikkelen van software bestaat niet alleen uit programmeren.

1. Define

De eerste stap in het ontwikkelen van software is de inventarisatie: het in kaart brengen van de requirements. Door middel van user stories geven we daar vorm aan. Vanuit gebruikersperspectief beschrijven we deze gewenste technische en functionele eisen van de software.

2. Design

Op basis van de user stories gaan we de software functioneel en technisch ontwerpen. Onze software architect wordt hier nauw bij betrokken. Indien van toepassing, wordt ook de basis van het UX/UI design gelegd. Dit doen wij in samenwerking met onze partners.

3. Develop

In deze fase storten onze software engineers zich op het programmeren. Time to have fun!

4. Double check

Deze stap is de integrale acceptatietest om bevestigd te krijgen dat het gewenste resultaat is behaald.

5. Deploy

We gaan live! De software is opgeleverd en het wordt in gebruik genomen.

6. Decide

De fase van feedback ontvangen en leren. Alle input uit deze laatste stap kan weer gebruikt worden om de software kortcyclisch te verbeteren.

1. define

Vaststellen technische en functionele requirements

2. design

uitwerken architectuur
+ UX/UI design

3. develop

Software ontwikkelen

4. double check

Accepteren

5. deploy

Live gaan

6. decide

Vaststellen requirements

welkom uitdaging

Hoe complex het vraagstuk ook is, wij zorgen voor de oplossing. Dankzij de uitdagingen die klanten ons bieden, creëren we vooruitgang en streven we naar impact. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je een uitdaging voor ons? Neem dan direct contact met ons op.

werken bij SST

Menno van der Werff – Business & IT Specalist

“Bij softwareontwikkeling komt meer kijken dan alleen het programmeren. Ons team is ingespeeld op het volledige proces, van design tot deployment.”

bekijk vacatures

welkom oplossing

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht