SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

on­ze werk­wij­ze

Onze werkwijze is erop gericht om snel tot de kern te komen en problemen slim op te lossen. Elk probleem is anders en vraagt een eigen oplossing.

ons proces

Welkom workflow

We zijn trots op wat we maken. En terecht, want de software die we opleveren is van hoge kwaliteit. Dat niveau halen we niet automatisch, want iedereen maakt wel eens een foutje. Bij softwareontwikkeling komt daarom meer kijken dan alleen het programmeren. Ons team is daarom ingespeeld op het volledige proces, van design tot deployment.

Om de kwaliteit van onze software te bewaken maken we daarom bij al onze projecten gebruik van onze development workflow. In deze workflow staan duidelijk de taakverdelingen en reviewmomenten tijdens de softwareontwikkeling omschreven. Binnen SST kent en volgt iedereen deze workflow.

Kwaliteit voorop

De kwaliteit van onze software is van het hoogste belang. We hebben er daarom voor gekozen om de SST Development Workflow vast te leggen en iedereen te laten volgen. Het is een gestructureerd ontwikkelproces met o.a. voldoende reviewmomenten om zo de kwaliteit te bewaken.

Naast de kwaliteit van de software hebben we meer doelen waarom we een eigen unieke workflow hebben gemaakt. Deze zijn security, teamwork, autonomie, toekomstbestendigheid & persoonlijke ontwikkeling van elk lid van ons team. Meer weten over onze workflow? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

no-nonsense ontwikkelen

Een van de sleutels in onze werkwijze is dat wij het liefst op een zo efficiënt mogelijke manier software ontwikkelen. We werken daarin bij voorkeur agile. Op basis van kort cyclisch werken, zorgen wij na elke sprint van 2 of 3 weken voor een oplevering. Hierdoor kan vroegtijdig feedback worden verzameld en meegenomen worden in de volgende sprints.

Samen met de klant wordt de backlog gevuld met gewenste functionaliteiten. Voorafgaand aan een sprint wordt bepaald waaraan wordt gewerkt en hoe de oplevering eruit komt te zien. Dat ritme hanteren we totdat het einddoel is bereikt.

zelfsturende SSTeams

Om goed agile te kunnen werken, is het noodzakelijk dat het team zelfsturend is. Het team kan dat alleen als zij volledig begrijpt wat het uiteindelijke doel is waar het team aan werkt. Dat betekent niet dat het team maar kan doen wat zij vinden dat goed is.

Een juiste teamstructuur is hierin leidend. Daar hebben wij jarenlang ervaring in. Complexe vraagstukken vragen om de juiste teamstructuur. Hoe doen wij dit? Lees hier meer over hoe wij de SSTeams samenstellen en laten aansluiten op onze werkwijze.

Welkom uitdaging

Hoe complex het vraagstuk ook is, wij zorgen voor de oplossing. Dankzij de uitdagingen die klanten ons bieden, creëren we vooruitgang en streven we naar impact.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie over onze werkwijze of heb je een uitdaging voor ons? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand contactformulier.

werken bij SST

Menno van der Werff – Business & IT Specalist

“Bij softwareontwikkeling komt meer kijken dan alleen het programmeren. Ons team is ingespeeld op het volledige proces, van design tot deployment.”

bekijk vacatures

cases

welkom oplossing

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht