SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

over
ons

Een technisch softwarebedrijf vol powernerds. Dat vinden wij de beste beschrijving van ons bedrijf. Maar het belangrijkste van alles is: wij houden van techniek.

uitdaging

Wij zijn SST Software uit Enschede. Een team software engineers met een passie voor techniek en een eindeloze fascinatie voor hoe dingen werken. Daarom bedenken en ontwikkelen wij oplossingen voor organisaties in de meest uiteenlopende branches. Organisaties die een sprong voorwaarts maken door te blijven innoveren. Want innovatie vraagt om slimme oplossingen.

welkom oplossing

Hoe complex het vraagstuk ook is, wij zorgen voor de oplossing. Dankzij de uitdagingen die klanten ons bieden, creëren we vooruitgang en streven we naar impact. Dat doen wij op een pragmatische manier.

Wij vragen veel van onszelf maar ook van onze klanten om samen tot het beste resultaat te komen. We kijken niet alleen naar de huidige situatie maar ook naar de toekomst. Dat doen we om een zo duurzaam mogelijke oplossing te ontwikkelen.

Daarbij gaan we, indien gewenst, verder dan alleen het opleveren van losse software. We kunnen het hele applicatielandschap onder de loep nemen om zo te beoordelen of je als organisatie ook klaar bent om de sprong voorwaarts te maken.

Klanten moeten op ons kunnen vertrouwen. Daarom zoeken én vinden wij de beste oplossing voor vandaag en de toekomst.

sst software toen en nu

SST Software is in 2001 opgericht als spin-off van de Universiteit Twente. SST staat voor Student Solutions Twente. Zoals de naam al doet vermoeden, was SST voorheen een technisch studentenbedrijf. Vanaf de oprichting specialiseerden we ons in het ontwikkelen van slimme software. We gebruikten hierbij de flexibele inzet van studenten.

Inmiddels is SST Software uitgegroeid tot een volwassen softwarebedrijf met een sterke focus op technologie. Dankzij onze band met de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool, staan wij in de frontlinie op het gebied van de laatste technische ontwikkelingen.

We werken met een team van specialisten aan de meest uiteenlopende projecten.

De passie voor ons werk zorgt ervoor dat wij nooit stilzitten en onszelf iedere dag uitdagen om tot het beste resultaat te komen. En dat is een uitdaging die wij al sinds 2001 graag met onszelf en onze klanten aangaan.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je een uitdaging voor ons? Neem dan direct contact met ons op.

werken bij SST

Rick Koenders - Eigenaar

“Ik zie elke dag bij ons de kracht van technologie om kansen te creëren én te benutten.”

bekijk vacatures

team

Ab
Anniek
Bram
Bram
Daisy
Daniël
Daniël
Dick
Freddie
Inge
Ishmee
Janke
Jurre
Kevin
Kevin
Kishan
Leonie
Luc
Maarten
Mai-Li
Mark
Martijn
Melcher
Menno
Mike
Mike
Rick
Ruud
Sebastiaan
Tim
We zijn bij SST Software uitgekomen vanwege het feit dat ze zowel over hardware- als softwarekennis beschikken, iets dat absoluut noodzakelijk is voor onze toepassing. Wouter Roosenburg, voormalig CTO SciSports

welkom oplossing

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

cases