SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

webapplicaties

Veel software wordt tegenwoordig aangeboden als webapplicatie, van complexe datamanagementsystemen tot de workstations aan een productielijn. Bij SST Software kun je een webapplicatie laten maken die perfect aansluit bij jouw behoeften.

lees meer

webapplicatie technieken

Wij ontwikkelen en onderhouden webapplicaties die zijn ontwikkeld in diverse talen, frameworks en technieken.

Wij werken niet branchespecifiek, maar zijn van mening dat wij, door onze brede kennis van IT, altijd van meerwaarde zijn en de juiste technische keuzes maken voor jouw organisatie.

PHP Symfony en Laravel

Binnen SST maken wij bij het bouwen van webapplicaties vaak gebruik van Symfony en Laravel, dit zijn ook twee van de meest bekende PHP-frameworks. Beide frameworks hebben een sterke community en een breed scala aan tools en libraries om ons leven makkelijker te maken.

Java Spring

Naast PHP is ook Java een erg populaire taal, die ook vaak binnen opleidingen wordt gebruikt als tool vanwege de nauwkeurigheid waarmee het vereist om te ontwikkelen. Lees hier over het verschil tussen Java en PHP . Een populair Java-framework is het Spring-framework. Spring biedt een uitgebreide toolkit voor het ontwikkelen van zowel kleine als grote, complexe Java-applicaties. Vrijwel alle Java-applicaties die wij ontwikkelen zijn ontwikkeld in het Spring-framework.

Python Django & Flask

Python leent zich ook erg goed voor bepaalde toepassingen, van webontwikkeling en data-analyse tot kunstmatige intelligentie en wetenschappelijk onderzoek. Afhankelijk van de toepassing die moet worden ontwikkeld, kiezen wij voor Django of Flask als Python-frameworks. Ook wanneer we vanuit een webapplicatie met hardware moeten communiceren, is Python onze Go-to taal.

.NET

Ook maken we uitgebreid gebruik van .NET voor het ontwikkelen van robuuste en schaalbare webapplicaties. .NET is een veelzijdig en uitgebreid framework van Microsoft dat ons in staat stelt om zowel web- als desktopapplicaties te bouwen die goed integreren met diverse databases en API's.

Vue

Vue.js is een JavaScript-framework dat wordt gebruikt voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Vue helpt je om moderne webapplicaties te ontwikkelen, waarbij je kunt beginnen met het integreren van Vue in projecten die andere technologieën gebruiken. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel kleine als grote projecten.

Angular

Angular is een open-source framework ontwikkeld en onderhouden door Google. Het is geschreven in TypeScript en is de opvolger van AngularJS. Angular is ontworpen om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van dynamische, moderne single-page webapplicaties die zowel onderhoudsvriendelijk als schaalbaar zijn.

NodeJS

Node.js is een open-source runtime-omgeving die JavaScript buiten de browser mogelijk maakt, voornamelijk voor server-side toepassingen. Node.js stelt ontwikkelaars in staat om onder andere schaalbare en efficiënte webapplicaties te bouwen.

Oplossingen

Voor veel vraagstukken kan een webapplicatie een goede oplossing zijn. We kiezen een techniek die past bij jouw vraagstuk en organisatie.

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Onderzoeksplatformen

Wij werken voor diverse organisaties die zich toeleggen op het uitvoeren van onderzoek voor andere organisaties en de publieke sector. Met jaren ervaring hierin hebben wij al veel webapplicaties mogen ontwikkelen. Van een groot platform met volledige survey-tooling, triggers en panelmanagement tot een applicatie om field research te ondersteunen.

Naast webapplicaties worden hier ook vaak mobiele applicaties voor ontwikkeld, bijvoorbeeld om mobiliteitsonderzoek te doen of beter aansluiting te vinden met respondenten binnen een eigen onderzoekspanel. Voor projecten met een survey-component hebben wij ook een eigen survey-library ontwikkeld.

Productconfiguratoren CPQ's

Van het samenstellen van een pizza tot het configureren van een complexe offerte met tienduizenden onderdelen, CPQ’s zijn overal te vinden. Voor sommige problemen zijn standaardpakketten niet toereikend, hiervoor bieden wij een oplossing. Wij integreren een CPQ met jouw applicatielandschap en zorgen ervoor dat de benodigde data wordt ontsloten.

Klanten of werknemers kunnen met deze configurator zelf een product samenstellen Configure gebaseerd op een complexe set aan regels en restricties. Vervolgens kan men direct de prijs Price van het product zien en een offerte genereren Quote. Een CPQ helpt om je klanten sneller een accuraat voorstel te kunnen doen en versnelt het werkproces.

Data-management platformen

Het verzamelen van data kan zeer uitdagend zijn. Maar deze data moet ook verwerkt worden. Van het beheer van de volledige gebarenschat door het Nederlands Gebarencentrum tot het beheren van een databestand met werkgelegenheidsgegevens over alle vestigingen in Nederland door Stichting LISA.

Met slimme koppelingen, geautomatiseerde werkprocessen en een prettige beheeromgeving zorgen wij ervoor dat je zo efficiënt mogelijk je data kunt beheren en ontsluiten.

Workstations & besturingen

Bij webapplicaties denkt men vaak aan websites of systemen die je via een browser benadert, maar een webapplicatie is ook zeer geschikt voor toepassingen zoals een workstation of besturingssysteem. Wij hebben webapplicaties ingezet op workstations in fabrieken, waar de productiemedewerker via deze applicatie inzage kreeg in de benodigde bewerkingen van het product en eventuele wijzigingen kon doorvoeren.

Daarnaast is ook het besturingspaneel van de kluizenwanden waar wij software voor ontwikkelen, een webapplicatie. Door de webapplicatie te combineren met een eenvoudige hardware server in Python, kan ook randapparatuur worden aangestuurd en uitgelezen.

blogs over webapplicaties