SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

ontwerpen

Wij ontwerpen software zodanig dat deze naadloos aansluit bij de specifieke behoefte en fase van jouw organisatie. Soms gericht op stabiliteit en schaalbaarheid en soms juist op snelheid en wendbaarheid. Maar altijd gericht op technische kwaliteit.

Voorkom onnodige kosten

Een software oplossing effectief ontwerpen vereist dat vooraf helder is wat het beoogde doel is. Wil je een nieuwe markt aanboren of zie je een kans waarbij je als organisatie snel een idee wil kunnen valideren? Wij passen het ontwerp van de software daarop aan.

We ontwerpen namelijk geen olietanker als je behoefte hebt aan een speedboot. We bouwen functionaliteit specifiek voor jouw doel en implementeren geen onnodige extra's.

Een stap terug

In sommige gevallen moet bestaande software volledig opnieuw worden ontwikkeld. Het blindelings overnemen van bestaande functionaliteit of slechts in een nieuw jasje gieten van de bestaande software is een gemiste kans. Een duidelijke visie is vereist om een nieuw ontwerp te maken.

Neem daarom een stap terug en verricht samen met ons een vooronderzoek. Het herontwikkelen van bestaande software is namelijk een uitgelezen kans om te innoveren en meer waarde te creëren voor je klant. Wij vertalen dat vervolgens naar een software ontwerp die past bij jouw doelstelling voor de komende jaren.

Welkom succes

Onze solution architect zorgt voor een effectieve architectuur van je software. Tijdens het ontwikkelproces houdt hij de helikopter view en bewaakt dat de software wordt ontwikkeld zoals vooraf bedacht.

Daarmee wordt niet alleen de technische kwaliteit van de software gewaarborgd. Hij zorgt er ook voor dat de software naadloos integreert in je bestaande applicatielandschap. Een optimale aansluiting is essentieel voor succes.

cases

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht