SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

SSTeams

De ontwikkeling van software is een uitdaging. Elk probleem is anders en vraagt een eigen aanpak. Een efficiënte teamstructuur samen met de klant vergroot de kans op succes.

samen werken

de juiste teamstructuur

Succesvolle ontwikkeling van software, van begin tot eind en door de verschillende fasen heen, is een uitdagend proces waarvoor een multidisciplinaire samenwerking nodig is. Een inefficiënte teamstructuur is namelijk vaak de oorzaak van mislukkende softwareprojecten.

Er is een sterke behoefte aan duidelijk gedefinieerde rollen, waarbij elke rol verantwoordelijkheden heeft. Dat is wat anders dan een vaste, hiërarchische structuur met duidelijk afgebakende taken. Daarom stellen wij voor elke opdracht een eigen projectteam samen om de uitdaging aan te gaan.

welkom projectteam

Complexe vraagstukken vragen om een aanpak op maat. Daarom stellen wij voor elke uitdaging die klanten bij ons neerleggen een multidisciplinair projectteam samen. Onze projectteams zijn een duurzame oplossing voor de groeiende behoefte aan goede werkende ontwikkelteams.

Een SSTeam heeft een ideale mix aan technische expertise en persoonlijkheden, specifiek afgestemd op de behoefte van de opdracht. Veel van onze klanten hebben inmiddels ontdekt wat je kunt bereiken als je met een dergelijk technisch team kort-cyclisch samen werkt aan een vastomlijnd doel.

teamleden SST

Hoe zien de meeste van onze projectteams eruit? In de basis bevatten onze projectteams vijf rollen. Het begint bij de Business Analist die de technische & functionele requirements in kaart brengt. Dat doet hij onder andere in de Onderzoeksfase. Onze Software Architect ontwerpt op basis van deze vereisten de technische architectuur van de software. Dat doet hij in de Ontwerpfase.

Tijdens de Ontwikkelfase blijven beiden nauw betrokken bij het project, maar onze technisch Projectmanager fungeert dan als vast aanspreekpunt voor de klant. Naast één of meerdere Software Engineers, zal een Lead Software Engineer altijd bij de ontwikkeling betrokken zijn om de technische kwaliteit van het project te bewaken.

Op deze manier werken wij met veel van onze klanten al jaren samen. Benieuwd onze werkwijze binnen de SSTeams? Bekijk hier onze werkwijze.

Welkom uitdaging

Hoe complex het vraagstuk ook is, wij zorgen voor de oplossing. Dankzij de uitdagingen die klanten ons bieden, creëren we vooruitgang en streven we naar impact.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie over onze projectteams of heb je een uitdaging voor ons? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand contactformulier.

welkom oplossing

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht