SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

Welkom ISO27001 certificering

SST Software heeft per maart 2023 succesvol de certificering voor de ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging, verkregen. We hebben binnen SST altijd al veel aandacht voor informatiebeveiliging. We volgen al een poos een strikt beveiligingsbeleid en hadden al een apart security team wat continu werkt aan de veiligheid van onze organisatie en de software die we aan onze klanten leveren. Het was voor ons dan ook een logische stap om het ISO 27001 certificaat te behalen. Zo kunnen wij bewijzen dat SST de zaken rondom informatiebeveiliging goed heeft geregeld.

Beveiligingsexpert checkt ISO 27001

Om een ISO 27001 certificering te verkrijgen moet de hele organisatie in alle processen rekening houden met informatiebeveiliging. Dit gaat uiteraard over de beveiliging van onze systemen, maar ook bijvoorbeeld over de borging van beveiliging in ons softwareontwikkelproces, de toegang tot ons kantoor en de beoordeling van onze leveranciers. Ons beleid, onze processen en alle beveiligingsmaatregelen worden jaarlijks door een onafhankelijke partij, BSI, getoetst.

Werken aan ISO 27001 certificering

Wij zijn er natuurlijk trots op dat we gecertificeerd zijn. Ons volledige certificaat is op onze website te downloaden. Als je vragen hebt over ons informatiebeveiligingsbeleid, onze VVT of over wat we hebben moeten doen om gecertificeerd te worden, laat het dan weten. We helpen graag. Welkom informatiebeveiliging.

Bram Wenting

Bram Wenting is mede-eigenaar van SST Software en SST Labs. Lees zijn blogs.

Volg Bram

welkom oplossing

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht