SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

ontwikkelen

Wij leven van technische uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij al meer dan 20 jaar innovatieve software voor ambitieuze startups, snelgroeiende scale-ups en leidende grown-ups.

Welkom techniek

Wij hebben specialisten op het gebied van diverse programmeertalen en ontwikkelomgevingen en kiezen daarom per klant en project de meeste geschikte taal en omgeving. We werken uitsluitend met gangbare -en actuele technieken. Daarbij maken we zo veel mogelijk gebruik van zogenaamde Long Time Support versies.

Zo kan de software zo lang mogelijk worden voorzien van veiligheidsupdates. Bij aanvang van het project selecteren wij de op dat moment beschikbare meest recente LTS-versies van de programmeertaal, databasesoftware, ontwikkel framework en serversoftware.

brede variëteit

We werken daarbij aan een diversiteit van software-oplossingen. Het zijn o.a. native mobiele applicaties, webapplicaties, CPQ’s/productconfiguratoren en industriële applicaties. Soms ontwikkelen we ook embedded software. Gebaseerd op de behoefte van de klant, ontwerpen en ontwikkelen wij de juiste software op maat.

We zijn daarbij volledig thuis in de wereld van wearables, randapparatuur en overige industriële hardware zoals PLC’s & PCB’s. Zo ontwikkelen wij regelmatig ook zeer specialistische software, met name binnen het domein van industriële automatisering.

Breng complexiteit tot eenvoud terug

Het is onze kracht om technische complexiteit tot eenvoud terug te brengen. We komen snel tot de kern en pakken de meest uiteenlopende software vraagstukken op een effectieve manier aan. Daar hebben onze werkwijze op ingericht.

De software die we ontwikkelen is voor klanten uit de meest uiteenlopende branches. Enkele branches zijn Retail, Logistiek, Mobiliteit & Industrie. Het zijn klanten die willen innoveren, professionaliseren of juist stabiliseren. Afhankelijk van de levensfase van deze ondernemingen, zorgen wij ervoor dat de juiste software aansluit bij de doelstellingen.

Mobiele applicaties

Als echte nerds verliezen wij de ontwikkeling van mobiele applicaties niet uit het oog. Sterker nog, we ontwikkelen al jaren voor een breed spectrum aan nationale & internationale klanten mobiele applicaties en PWA's. Allemaal applicaties die uitsluitend in het mobiele domein voor specifieke toepassingen worden ingezet. Vaak ook op het snijvlak met hardware.

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mobiele technologieën. We werken dagelijks met platform-specifieke talen zoals Java, Kotlin of Swift en hebben ervaring met het ontwikkelen van apps in Flutter. Lees hier meer over wat voor type mobiele applicaties we ontwikkelen.

technisch partner

Wij zijn de technische partner vanaf de eerste strategische verkenning tot en met beheer en onderhoud. Ook al staan kwaliteit en techniek voorop, we gaan nooit voorbij aan de bedrijfsdoelstellingen. Gevoel voor business is in ons team van powernerds dan ook ruimschoots aanwezig.

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht