SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

Her­ont­wik­kel­en

Het blindelings overnemen van bestaande functionaliteit of slechts in een nieuw jasje gieten van de bestaande software is een gemiste kans. Een duidelijke visie is vereist.

Neem eerst een stap terug

Het herontwikkelen van bestaande software is een uitgelezen kans om te innoveren en meer waarde te creëren voor eindgebruikers. Wij adviseren daarom altijd om, voordat er wordt gestart met programmeren, eerst de software opnieuw te gaan ontdekken. Neem een stap terug en verricht samen met ons een pragmatisch vooronderzoek.

We onderzoeken samen o.a. wie de huidige software gebruikt en hoe ze dat momenteel doen. Welke functionaliteit is primair maar welke functionaliteit wordt ook weinig gebruikt. En misschien nog wel het belangrijkst, waarom is dit zo?

Welkom kans

Deze ontdekkingsreis leggen wij samen vast in een pragmatisch document. We beschrijven daarin zowel de huidige situatie als de gewenste situatie, welke technieken en aanpak we adviseren en wat de verwachtte kosten voor de herbouw zijn.

Trap dus niet in de valkuil om alle functionaliteit van de oude software volledig na te bouwen. Benut deze kans om een duidelijke visie en strategie op de software te ontwikkelen en dat als basis te laten dienen voor de herontwikkeling.

Het scheelt een hoop frustratie maar vooral ook ontwikkelkosten. Het levert moderne software op die doet wat het moet doen.

gerelateerde diensten

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht