SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

welkom standaardisatie

Wij hebben voor HITEC Power Protection haar interne tools herontwikkeld waardoor er betere technische datasheets voor hun producten zijn te genereren.

uitdaging

uitdaging

Het genereren van technische datasheets middels tools breder inzetbaar maken en de standaardisatie van data mogelijk maken.

vooruitgang

Diverse tools herontwikkeld tot één centraal systeem met betere controle over de data en de mogelijkheid om gegevens tussen de verschillende tools te delen.

impact

HITEC heeft zekerheid over de correctheid van de geleverde data en kan nieuwe producten eenvoudiger beheren.

uitdaging

HITEC ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt gebruiksklare Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen. Voor elk product, leveren ze ook een technische datasheet TDS met alle belangrijke specificaties van het product zoals de maximale temperatuur en prestatie specificaties. Om efficiënt en consistent te kunnen werken, heeft HITEC destijds zelf hiervoor een oplossing ontwikkeld. Doordat dit steeds breder werd ingezet, ontstond de behoefte om deze oplossing te herontwikkelen. Daarnaast had HITEC een onafhankelijke set aan rekentools ontwikkeld. Daarvoor kwam het verzoek om een nieuwe toekomstbestendige versie te ontwikkelen.

Aan SST de uitdaging om de bestaande TDS-tools te herontwikkelen en de rekentools rechtstreeks hierin te integreren. Om zo tot een modern en centraal systeem te komen waarin meerdere medewerkers van HITEC kunnen samenwerken aan nieuwe datasheets.

vooruitgang

vooruitgang

Met het ontwikkelde systeem heeft HITEC nu meer controle over de productgegevens. Informatie is centraal en foutloos te beheren en documenten worden altijd op dezelfde manier gegenereerd. Met de herontwikkeling van de rekentools kan de output direct worden gebruikt bij het samenstellen van nieuwe producten. Dit bespaart tijd en zorgt voor consistente data.

Om erachter te komen hoe de ontwikkelde tools samen konden komen in één systeem, zijn eerst de bestaande oplossingen onderzocht. Op basis van input vanuit experts van HITEC, is er een nieuw centraal systeem ontworpen. Daarbij is er gekozen om te beginnen met een beperkt Minimal Viable Product (MVP) om de eerste versie snel op te kunnen leveren. Dit zorgde voor een agile traject: Eerst is de TDS tool herontwikkeld, daarna zijn de onderliggende individuele rekentools aan het systeem toegevoegd.

impact

1

systeem

Zeven losse tools geïntegreerd naar één systeem zorgt voor synergie.

Java

programmeertaal

Java is als enige programmeertaal gebruikt, wat stabiel is en breed wordt ondersteund.

excel en pdf

genereren

Documenten kunnen als geavanceerde Excel sheet en als pdf bestand worden gegenereerd.

impact

Doordat de verschillende tools samenkomen in één systeem, kunnen de medewerkers van HITEC sneller nieuwe producten samenstellen en technische datasheets genereren. Informatie is centraal en foutloos te beheren waardoor de kwaliteit van de data zeker is. Dit geeft HITEC meer tijd om de beste oplossingen te ontwikkelen voor haar klanten.

Naast dat de tools zijn herontwikkeld tot een toekomstbestendige versie, biedt het centrale systeem en de data betrouwbaarheid ook nieuwe commerciële mogelijkheden voor HITEC.

diensten

team HITEC

Ruud
Mike
Mike
Leonie
Menno

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht