SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

CPQ Configure, Price, Quote

Van het samenstellen van een pizza tot het configureren van een complexe offerte met tienduizenden onderdelen, CPQ’s zijn overal te vinden. Voor sommige problemen zijn standaardpakketten niet toereikend, hiervoor bieden wij een oplossing.

ERP-koppelingen

Veel bedrijven maken gebruik van een ERP systeem. SST Software kan helpen met het correct integreren van een CPQ met het bestaande ERP systeem. Gebruik je een maatwerk oplossing in plaats van een ERP? Wij bouwen een maatwerk CPQ, geen probleem is te complex voor ons om op te lossen.

Product­configurator

“Configure, Price, Quote”, ofwel CPQ, is een type software gemaakt voor het configureren van producten. Klanten of werknemers kunnen zelf een product samenstellen (Configure) gebaseerd een set regels en restricties. Vervolgens kan men direct de prijs (Price) van het product zien en een offerte genereren (Quote). Een CPQ helpt om je klanten sneller een accuraat voorstel te kunnen doen en versnelt het werkproces.

Welkom ervaring

Onze ervaring met het ontwikkelen van complexe maatwerk CPQ’s en (3D) productconfiguratoren biedt mogelijkheden. Of het nu gaat om het ontwerpen van veilige speeltoestellen of het genereren van offertes voor industriële roermachines, samen vinden we een oplossing die bij jullie past.

Onze werkwijze geeft vrijheid. De vrijheid van een eigen CPQ, passend in de bestaande IT-omgeving. Een oplossing waarin jij de baas bent, zonder vendor lock-in. Meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of via de chat rechtsonder.

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht