SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

on­der­zoek­en

Een gedegen vooronderzoek vergroot de kans op een succesvol ontwikkeltraject. Daarom adviseren wij altijd deze stap eerst samen te nemen, voordat we beginnen met de ontwikkeling van de software.

Leg de basis en voor­kom on­no­di­ge kos­ten

Het vooronderzoek wordt uitgevoerd door een Lead Software Engineer en een Business Consultant. Hierbij brengen wij de huidige -en gewenste situatie in kaart. Dat doen wij zowel bij het ontwikkelen van nieuwe software als het herbouwen van bestaande software.

Indien aanwezig, onderzoeken we ook de codebase van de bestaande software. Daarmee onderzoeken we bijvoorbeeld de herbruikbaarheid van de huidige code. Dat kan namelijk in de ontwikkelkosten schelen.

Welkom plan van aanpak

Met een gedegen vooronderzoek kunnen wij de beste aanpak uitdenken en onze klanten goed adviseren. In deze fase krijgen we alle eisen helder, worden de belangrijkste keuzes vastgelegd en kunnen we een basis technisch ontwerp opstellen. Door een combinatie van onderzoek van code en documentatie en het uitvoeren van interviews.

We leveren vervolgens een beknopt plan van aanpak op met een duidelijk go/no-go moment. Deze dient als guideline bij het herontwikkelen van de gewenste software.

cases

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht