SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

mobiele applicaties

Mobiele applicaties ontwikkelen zit in het DNA van SST Software. Van native mobiele apps in platform specifieke talen tot Progressive Web Apps, wij ontwikkelen ze op maat. Op deze pagina lees je hoe we mobiele apps ontwikkelen, voor wie we dat doen en hoe we ook jou kunnen ondersteunen bij een mobiele app laten maken.

lees meer

de nieuwste technologieën

Als echte nerds zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste mobiele technologieën. We werken namelijk dagelijks met platform-specifieke talen zoals Java, Kotlin of Swift en zijn bekend met de ontwikkeling van mobiele apps in Flutter Dart. Wil je een mobiele app integreren in je bedrijfsvoering of inzetten voor de aansturing van hardware? SST heeft er ervaring mee.

Wij ontwikkelen een mobiele app specifiek voor jouw doel. Samen met jou maken we de afweging welk type mobiele technologie het best matcht om de gewenste doelstelling te behalen. Op maat ontwikkelen wij een unieke mobiele applicatie die over de juiste functionaliteiten beschikt. Volledig integreerbaar in je bedrijfsvoering.

mobiele app voor hardware en onderzoek

Veel van onze mobiele applicaties ontwikkelen we voor de aansturing van hardware zoals remote controls, interactie met sensoren en de aansturing van sloten. Daarvoor bouwen we mobiele apps met BLE- en hardware communicatie, beacons, tracking en koppelen we ze met complexe backend systemen om de apps te voorzien van alles wat ze nodig hebben. We werken nauw samen met hardware partijen, zoals Brunelco, waarmee we samen het communicatieprotocol ontwikkelen én implementeren.

Daarnaast ontwikkelen we mobiele apps voor panel- en mobiliteitsonderzoek voor partijen als Radboud Universiteit, Mobidot en I&O Research. Bij onderzoek kan een mobiele applicatie goed ingezet worden voor een hogere betrokkenheid. Ook helpen deze applicaties bij het verzamelen van sensor-data van de telefoon, die vervolgens door een backend kan worden verwerkt en geanalyseerd.

mobiele app laten maken

Heb jij een goed idee, of een specifieke behoefte vanuit de bedrijfsvoering van je onderneming? Bij SST kun je een mobiele app laten maken die perfect voorziet in deze behoefte. Wij gaan samen met jou in gesprek over je wensen, zodat we op één lijn zitten. Vervolgens gaan we aan de slag met het eerste concept van de mobiele app.

Ook dit eerste concept zullen we samen weer bespreken, voordat wij tot uitvoering overgaan. Zo zorgen we er samen voor dat de mobiele app alle functionaliteiten bevat die jouw onderneming nodig heeft. Een mobiele app laten maken doe je daarom het beste op maat, zo voorkom je het betalen van hogere kosten voor functies die je toch niet gebruikt, zoals bij standaard dertien in een dozijn mobiele apps.

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

blogs over mobiele applicaties