SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

onderhouden

Effectief onderhoud van je software bepaalt de mate waarin het de groei van je onderneming kan blijven ondersteunen. Zodra de ontwikkelfase succesvol is afgerond en de uitrol en ingebruikname heeft plaatsgevonden, start de support -en onderhoudsfase.

Verleng de levens­duur van de software

De onderhoudsbehoefte verschilt per type software. Maar door snel veranderende externe factoren, zoals serversoftware, browsersoftware en programmeertalen, is de levensduur van software in z’n algemeenheid beperkt. De steeds complexer wordende omgeving om ons heen vraagt om periodiek onderhoud van software om veilig en stabiel te blijven draaien.

Onze onderhoudscontracten voorzien daarom in het periodiek uitvoeren van onderhoud op jouw software, afgestemd op de specifieke behoefte en noodzaak. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op het updaten van de versies van programmeertalen en/of frameworks waardoor je software stabiel blijft draaien. Maar vergeet niet het belang van het doorvoeren van de noodzakelijke security updates waardoor jouw software en de data die het verwerkt veilig blijven. Deze updates komen vaak meerdere keren per jaar beschikbaar.

Verzekerd van snelle probleem­oplossing

Bij o.a. performance en security issues is het belangrijk om deze snel op te lossen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om na het ontwikkeltraject snel te reageren en fixes uit te rollen. Dan doen wij door middel van support op jouw software op basis van een Service Level Agreement.

Onze software engineers hebben de benodigde technische kennis van jouw software om daar goed support op te kunnen bieden. Met een gegarandeerde beschikbaarheid en responstijd, zorgen wij ervoor dat problemen snel worden opgelost. Wij monitoren ook op de achtergrond jouw software proactief en kunnen snel inspringen zodat we onregelmatigheden zien.

Garantie op gemoedrust

Voorkom onverwachte kosten door periodiek onderhoud uit te laten voeren. Wij garanderen jou gemoedsrust door op de juiste manier de software te onderhouden zodat jij je kunt blijven richten op de groei van de onderneming.

cases

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht