SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

welkom di­gi­ta­li­se­ring

Wij hebben voor TnT speeltoestellen een 3D productconfigurator ontwikkeld zodat klanten eenvoudig zelf complexe speeltoestellen kunnen ontwerpen.

uitdaging

uitdaging

Klanten zelf unieke speeltoestellen laten ontwerpen die voldoen aan alle strenge veiligheidseisen.

vooruitgang

Een gebruikersvriendelijke 2D ontwerpomgeving dat speeltoestellen realtime vertaalt naar een realistisch 3D-model.

impact

Een efficiënter en betrouwbaarder ontwerpproces met tevens mogelijkheden voor de klant.

uitdaging

TnT speeltoestellen heeft een zeer uitgebreid assortiment aan componenten, waarmee oneindig veel verschillende speeltoestellen kunnen worden ontworpen. Het ontwerpen deed TnT speeltoestellen altijd zelf voor haar klanten. Een speeltoestel moet immers altijd veilig zijn voor kinderen. Dit is echter een enorm tijdrovend proces, waarbij zowel de klant, TnT, een grafisch ontwerper en de leverancier is betrokken.

vooruitgang

vooruitgang

SST Software heeft een zeer gebruikersvriendelijke configurator ontwikkeld waarmee iedereen digitaal een speeltoestel kan ontwerpen. In een overzichtelijke 2D-ontwerpomgeving voeg je eenvoudig nieuwe onderdelen toe en pas je deze zelf naar wens aan. Je ziet tegelijkertijd een realistische 3D-weergave van het speeltoestel.

Om dit mogelijk te maken is het volledige assortiment van TnT speeltoestellen gedigitaliseerd en voorzien van alle technische specificaties en veiligheidseisen. Zo kan de configurator automatisch berekenen of een onderdeel wel mag worden geplaatst, of dat dit een veiligheidsrisico voor de kinderen oplevert. De ontworpen toestellen voldoen zo altijd aan de strenge veiligheidseisen.

impact

200

onderdelen

Ruim 200 onderdelen gedigitaliseerd.

oneindige

speeltoestellen

Oneindig veel speeltoestellen.

2D & 3D

visualisatie

2D-ontwerpomgeving met een 3D weergave.

impact

Door klanten zoals scholen of gemeentes zelf te laten ontwerpen, worden verschillende arbeidsintensieve stappen overgeslagen en kan er snel een offerte worden uitgebracht. Daarnaast kan de klant zelf exact het toestel ontwerpen dat op de gewenste locatie past, zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid van de toestellen. Dit heeft in de praktijk al hele unieke en creatieve toestellen opgeleverd.

De klant heeft meer vrijheid om zelf speeltoestellen te ontwerpen en het bespaart TnT ontwerpkosten.

diensten

team TnT

Menno
Daniel
Mark
Melcher
Kevin

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

cases