SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

welkom gezond water

Wij hebben voor Velda de Aquatester Pro app ontwikkeld zodat vijver- en aquariumbezitters snel en nauwkeurig waterwaarden kunnen meten.

uitdaging

uitdaging

Een gebruiksvriendelijke app ontwikkelen die waterwaarden via Bluetooth kan ontvangen, nauwkeurig kan diagnosticeren en adviezen geeft.

vooruitgang

Met de toepassing van een Bluetooth Low Energy protocol de meetgegevens efficiënt naar de app versturen en eenvoudig aflezen.

impact

Gemakkelijk en nauwkeurig de waarden van het water diagnosticeren en waar nodig op afwijkende waarden anticiperen.

uitdaging

Vijver- en aquariumbezitters houden hun water graag gezond. Velda wil hen ondersteunen in het betrouwbaar, snel en gemakkelijk meten van de waterwaarden. Bij afwijkende waarden kunnen de juiste producten worden aangeschaft om de waterkwaliteit te optimaliseren. Met een op maat gemaakt apparaat wil Velda ervoor zorgen dat waterteststrips uitgelezen kunnen worden. Om het gebruiksvriendelijk te maken, moeten de meetresultaten vervolgens eenvoudig weergegeven kunnen worden in een app.

Aan SST Software de uitdaging om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen die waterwaarden via Bluetooth kan ontvangen. Om het water in optimale conditie te houden, helpt het vijver- en aquariumbezitters om meetgegevens efficiënt te kunnen aflezen in een app. De waterwaarden worden vervolgens gediagnosticeerd en overzichtelijk gepresenteerd.

vooruitgang

vooruitgang

De ontwikkelde native Android en iOS app sluit volledig aan bij de wensen van vijver- en aquariumbezitters. Meetresultaten zijn razendsnel uit te lezen en door de overzichtelijke weergaven zijn zowel problemen als verbetermogelijkheden direct zichtbaar. Bij afwijkende waterwaarden geeft de app automatisch het juiste productadvies om de waterkwaliteit te verbeteren.

Om in te kunnen spelen op de specifieke wensen van de eindgebruikers, hebben we samen met Velda een storyboard gemaakt van een aantal scenario’s. Samen met de fabrikant van het meetapparaat is vervolgens gekeken naar de mogelijkheden om meetwaarden zo snel en makkelijk mogelijk in de app te krijgen. Door middel van een aantal demo-versies is gezamenlijk de makkelijkste koppeling bepaald en zijn we begonnen met de implementatie van de app.

impact

1

centraal CMS

Eén centraal CMS in meerdere talen met een complexe database structuur zodat adviezen op een generieke manier door Velda te beheren zijn.

API

De ontwikkelde apps synchroniseren automatisch met het CMS via een speciale API.

BLE

(Bluetooth Low Energy)

Bluetooth Low Energy implementatie stuurt snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk de meetresultaten naar de app.

Grafiek-library

Met de grafiek-library zijn de historische meetresultaten over het verloop van tijd weer te geven.

Java en Swift

De native app is geschreven in Java en Swift.

impact

Via de app kan elke eigenaar nu als een professional de waterwaarden meten. Met hoge snelheid en nauwkeurigheid zijn de meetresultaten af te lezen en geeft de app automatisch het juiste productadvies bij afwijkende waterwaarden.

services

team Velda

Freddie

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

cases