SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

mobiele applicaties

Mobiele applicaties zitten in ons DNA. Van native apps in platform specifieke talen tot Progressive Web Apps, wij ontwikkelen ze op maat.

lees meer

de nieuwste technologieën

Als echte nerds zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste mobiele technologieën. We werken namelijk dagelijks met platform-specifieke talen zoals Java, Kotlin of Swift en zijn bekend met de ontwikkeling van apps in Flutter Dart. Wil je een app integreren in je bedrijfsvoering of inzetten voor de aansturing van hardware? Wij hebben er ervaring in.

Wij ontwikkelen een mobiele applicatie specifiek voor jouw doel. Samen met jou maken we de afweging welk type mobiele technologie het best matcht om de gewenste doelstelling te behalen. Op maat ontwikkelen wij een unieke mobiele applicatie die over de juiste functionaliteiten beschikt. Volledig integreerbaar in je bedrijfsvoering.

applicaties voor hardware en onderzoek

Veel van onze applicaties ontwikkelen we voor de aansturing van hardware zoals remote controls, interactie met sensoren en de aansturing van sloten. Daarvoor bouwen we mobiele apps met BLE- en hardware communicatie, beacons, tracking en koppelen we ze met complexe backend systemen om de apps te voorzien van alles wat ze nodig hebben. We werken nauw samen met hardware partijen, zoals Brunelco, waarmee we samen het communicatie protocol ontwikkelen én implementeren.

Daarnaast ontwikkelen we mobiele applicaties voor panel- en mobiliteitsonderzoek voor partijen als Radboud Universiteit, Mobidot en I&O Research. Bij onderzoek kan een applicatie goed ingezet worden voor een hogere betrokkenheid. Ook helpen applicaties bij het verzamelen van sensor-data van de telefoon die vervolgens door een backend kan worden verwerkt en geanalyseerd.

blogs over mobiele applicaties

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht