SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

welkom au­to­ma­ti­se­ring

Wij hebben voor Bakker Leo een internationaal e-commerce platform ontwikkeld, zodat klanten zelf hun brood- en taarten producten kunnen bestellen en Bakker Leo deze orders slim kan verwerken.

uitdaging

uitdaging

Een schaalbaar en flexibel e-commerce platform ontwikkelen dat de orderverwerking van Bakker Leo automatiseert.

vooruitgang

Vanuit één centrale beheeromgeving de producten, content en orders vanuit verschillende niche shops efficiënt verwerken.

impact

Grote hoeveelheden orders per dag beheersbaar, snel en geautomatiseerd kunnen verwerken.

uitdaging

Bakker Leo is begonnen met een standaard webshop oplossing om low profile de online nichemarkt te verkennen voor het online verkopen van glutenvrij brood. De online verkopen stegen onverwacht snel, waardoor Bakker Leo tegen het limiet van een standaard webshop oplossing aanliep. Het beheersbaar en snel verwerken van grote hoeveelheden orders en het verzendklaar maken van de vele pakketten werd een tijdrovende klus.

Aan SST Software de uitdaging om de standaard webshop oplossing te herontwikkelen naar een schaalbaar, flexibel en op maat gemaakt e-commerce platform. Waarbij de bedrijfsprocessen in combinatie met de webshop worden geautomatiseerd om de exponentiële online groei verder te maximaliseren.

vooruitgang

vooruitgang

Het nieuwe e-commerce platform dat we hebben ontwikkeld is betrouwbaar, schaalbaar en zorgtervoor dat Bakker Leo snel kan opschalen om nieuwe nichemarkten te verkennen. Allemaal te managen vanuit een centrale beheeromgeving waarin Bakker Leo de producten, content en orders vanuit verschillende niche shops efficiënt en geautomatiseerd kan verwerken.

Om in te kunnen spelen op specifieke wensen die benodigd zijn om tot een nieuwe nichemarkt toe te kunnen treden, moet Bakker Leo maatwerk kunnen leveren. Om dit mogelijk te maken, hebben we een geavanceerde architectuur bedacht en inricht. Bij de ontwikkeling van het e-commerce platform hebben we een speciale taart configurator opgezet en zijn er koppelingen gerealiseerd met zowel verzend aanbieders als betaalproviders. Dit maakt het mogelijk voor Bakker Leo om op te schalen en het platform internationaal verder uit te rollen.

impact

4+

shops

Er zijn 3 glutenvrije shops ontwikkeld gericht op Nederland, Belgie (NL/FR) en Duitsland. Daarnaast is er een shop ontwikkeld voor het bestellen van taarten en gebak.

1

centraal beheersysteem

Één omgeving om alle orders, klanten en producten te beheren.

API-

koppelingen

Er zijn meerdere koppelingen gerealiseerd voor het aanbieden van betaalmethodes en verzendleveranciers. Online kan direct worden betaald en de klantbestellingen gaan automatisch naar de verzend aanbieders.

Taarten

configurator

Middels de taarten configurator kunnen klanten zelf een taart met foto en/of tekst ontwerpen en bestellen.

impact

Door de orderverwerking en verzending te automatiseren worden verschillende arbeidsintensieve stappen overgeslagen. Grote hoeveelheden orders per dag zijn nu voor Bakker Leo beheersbaar, snel en geautomatiseerd te verwerken en verzenden.

Daarnaast heeft de klant de vrijheid om te bestellen wanneer het uitkomt. De klant kan zelf snel de brood- en/of taart producten samenstellen, bestellen en laten leveren op de gewenste locatie en tijdstip, zonder dat dit ten koste gaat van de versheid van de producten. Dit bespaart Bakker Leo tijd in bestel afhandeling en automatiseert het betaal- en orderproces.

diensten

team Bakker Leo

Leonie
Ruud
Martijn
Freddie
Kevin

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht