SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

welkom au­to­ma­ti­sche plan­ning

TOP Planning is een compleet softwarepakket, waarmee organisaties hun resource management, projectmanagement, HRM en financiële administratie vanuit één systeem kunnen beheren. TOP Planning is een SaaS oplossing die in licentie aan meerdere culturele instellingen wordt uitgegeven.

uitdaging

uitdaging

Een alles-in-één softwarepakket dat grip geeft en administratieve lasten uit handen neemt van organisaties die veel met vrijwilligers of freelancers werken.

vooruitgang

Met een schaalbare SaaS architectuur als basis, kan het platform met organisaties meegroeien en modulaire TOP Planning pakketten aanbieden.

impact

Aanzienlijk minder administratieve lasten en meer grip op de eigen organisatie.

uitdaging

Wij stonden voor de grote uitdaging om een alles-in-één softwarepakket te ontwikkelen dat grip geeft en administratieve lasten uit handen neemt van organisaties die veel met vrijwilligers of freelancers werken. Denk aan musea, theaters en sportverenigingen. Doel was dat zij zelfstandig hun resource management, projectmanagement, HRM en financiële administratie vanuit één systeem kunnen beheren. Een bijkomende uitdaging was dat het platform schaalbaar moest zijn om verschillende type organisaties en organisatiegroottes te kunnen laten meegroeien naarmate de organisatie verder ontwikkeld.

Aan SST Software de uitdaging om middels moderne technieken een betrouwbaar, efficiënt en schaalbaar Software As A Service SaaS platform te ontwikkelen met één centrale beheeromgeving. Waarin planning- en resourcemanagement geautomatiseerd wordt en efficiënt samengewerkt kan worden met zowel freelancers als vrijwilligers.

vooruitgang

vooruitgang

Met een schaalbare SaaS architectuur als basis, is er een betrouwbaar, efficiënt en compleet administratie & planning platform ontwikkeld waardoor organisaties zich minder met administratieve taken bezig hoeven te houden. Door de schaalbaarheid van het platform kan deze met organisaties meegroeien. Het is daarbij volledig eigendom van SST en wordt inmiddels door meerdere organisaties in licentie afgenomen.

Om dit mogelijk te maken, heeft SST Software samengewerkt met experts in cultuur en educatie. Met de modernste technieken is een geavanceerde SaaS architectuur neergezet. Hierdoor is het mogelijk om modulair pakketten van TOP Planning aan te bieden, waardoor ook kleine organisaties die veel met vrijwilligers werken gebruik kunnen maken van handige automatisering functionaliteiten. TOP Planning biedt op deze manier de mogelijkheid aan organisaties om klein te beginnen en mee te groeien.

impact

SaaS

Software as a Service

TOP Planning is een SaaS oplossing met een modulaire opbouw vanuit drie standaard pakketten. Zo kun je als onderneming klein starten en meegroeien.

1

centraal beheersysteem

Één beheeromgeving waarin o.a. projecten, planning, resourcemanagement, gebruikers en instellingen kunnen worden beheerd.

resource

management

De resource management module in TOP Planning voorkomt dubbele bezetting van personeel, ruimtes en materialen.

projecten

projectbeheer

De projectmanagement tool van TOP Planning maakt efficiënt projectmanagement mogelijk door alle informatie van projecten in één omgeving op te slaan.

activiteiten

activiteitenbeheer

Door gebruik te maken van slimme planningsregels kunnen medewerkers zelf de planning van medewerkers, ruimtes en materialen voor interne of externe activiteiten foutloos opvullen.

tickets

toegang- & ticketregistratie

Gratis of betaalde activiteiten zoals lezingen en workshops zijn online te reserveren door deelnemers. Het beheer en de administratie gebeurt volledig via TOP.

impact

Door een efficiënt, compleet en betrouwbaar administratie- en planning software pakket te ontwikkelen, gericht op organisaties die werken met veel vrijwilligers, krijgen ze meer grip op hun organisatie en hebben ze minder van doen met administratieve lasten.

Gebruikers van TOP Planning hebben zelf een eigen beheeromgeving en de vrijheid om te bepalen wie toegang heeft en in welke vorm. Toegespitst per organisatie kan gebruik gemaakt worden van bepaalde TOP functionaliteiten.

diensten

team Top Planning

Kevin Driessen
Kevin Holsink
Boris
Menno
Leonie

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht