SST Software – Maatwerk software Enschede
Facebook Instagram LinkedIn

on­der­zoek­en

Een gedegen vooronderzoek vergroot de kans op een succesvol ontwikkeltraject. Daarom adviseren wij altijd deze stap eerst samen te nemen, voordat we beginnen met de ontwikkeling van de software.

Leg de basis

Het vooronderzoek voeren we altijd samen met jou uit. Wij zetten daarbij een Lead Software Engineer en Business Analyst in. Hierbij brengen wij de functionele en technische wensen en eisen in kaart. Dat doen wij zowel bij het ontwikkelen van nieuwe software als bij de herbouw van bestaande software.

Indien aanwezig en relevant, onderzoeken we ook de codebase van de bestaande software. Daarmee onderzoeken we bijvoorbeeld de herbruikbaarheid van deze code. Dat kan namelijk enorm in de ontwikkelkosten schelen.

Welkom roadmap

Met een gedegen vooronderzoek kunnen wij de beste aanpak uitdenken en jou op de best mogelijke manier adviseren. In deze fase krijgen wij namelijk alle eisen helder en worden de belangrijkste keuzes (en vooral de ratio erachter) vastgelegd. Dat doen wij door een combinatie van onderzoek van code en documentatie en het uitvoeren van interviews.

Wij leveren vervolgens een beknopt plan van aanpak op met een duidelijk go/no-go moment. Dit plan vormt de guideline tijdens de ontwikkeling.

gerelateerde diensten

Welkom vraag

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht